"Ik wil beelden maken die nog niet gezien zijn, en volstrekt mijn eigen stempel drukken als graficus en illustrator."

zondag 28 september 2014

Logo tekenschool Vorselaar

Sinds enige tijd is de tekenschool van Vorselaar trotse eigenaar van een logo.
Wij kwamen op het idee om een tekenwedstrijd uit te schrijven voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar, met de opdracht om een geschikt logo te bedenken en uit te werken voor onze tekenschool.
Dit logo moest uiteraard voldoen aan enkele concrete eisen. Zo is het, bijvoorbeeld, belangrijk dat er een directe link aanwezig is naar het dorp 'Vorselaar'. Daarnaast moet het logo eenduidig zijn, sterk communiceren en bovendien reproduceerbaar zijn om desgewenst op verschillende media en fora gebruikt te kunnen worden.

Een driekoppige jury -waaronder juffrouw Nele, juffrouw Melissa en coördinaatverantwoordelijke Sofie Vervoort- kreeg de moeilijke taak om een winnaar aan te duiden. Uiteindelijk is dat Milla Goormans geworden, toevallig ook een leerling aan de tekenschool.

Het meisje kreeg als prijs haar ontwerp van het logo op A3- formaat ingekaderd (met stiekum een héél kleine inbreng van mijzelf voor de uiteindelijke afwerking, sssttttt:)), samen met een waardebon om iets leuks van te kopen. Verder worden haar naam en foto vermeld in een kort artikeltje van de oktobereditie van het maandelijkse infoblad.

Het logo zal voortaan gebruikt worden als uithangbord van onze tekenschool. DIKKE PROFICIAT, Milla! Geniet van je prijs!

Milla Goormans, de winnares van onze tekenwedstrijd, poseert trots met haar logo
 

Geen opmerkingen: