"Ik wil beelden maken die nog niet gezien zijn, en volstrekt mijn eigen stempel drukken als graficus en illustrator."

woensdag 6 november 2013

'Lille kunst ze': SOLOTENTOONSTELLING Nele Van de Velde

Ik wil jullie allen graag verwelkomen op mijn eerste solotentoonstelling ooit, in het kader van het project 'Lille kunst ze', georganiseerd door de gemeente Lille.

Speciaal voor deze gelegenheid toon ik een ruime selectie van oud en nieuw werk: een aantal originelen in combinatie met prints.
Er zullen ook boekjes te bezichtigen zijn naast een portfoliomap, documentatiemap, fotoalbum en een gastenboek. Uiteraard worden er ook een 'natje en een droogje' voorzien.

Ik verkoop er ook mijn NIEUWE kerstkaartenreeksen, in zwart-wit of in kleur (zowel los als in pakketjes verkrijgbaar). Naast kerstkaarten zijn er ook buttons en knuffels te koop.
Wenst u meer informatie? Stuur dan gerust een mailtje naar vandeveldenele@gmail.com.

Mijn tentoonstelling vindt plaats gedurende het weekend van zaterdag 23 november (10.00 uur tot 19.00 uur) en zondag 24 november (10.00 uur tot 18.00 uur).
Het adres is 'Cultuurruimte De Schuur', Singel 1, 2275 Gierle (recht tegenover de kerk en het borstbeeld van Louis Neefs). Er is achteraan parking voorzien.

Alle werken zijn ook te koop. Hebt u nog vragen over een bepaald werk of wilt u een werk of iets anders op vraag laten maken? Ik ben PERMANENT AANWEZIG gedurende dit weekend. Vragen staat vrij!

WEES ALLEN VAN HARTE WELKOM EN MISSCHIEN TOT DAN !!

affiche 'Lille kunst ze': Nele Van de Velde

Geen opmerkingen: