"Ik wil beelden maken die nog niet gezien zijn, en volstrekt mijn eigen stempel drukken als graficus en illustrator."

zondag 22 augustus 2010

Simply bester dan best

Met veel, héél véél klokkengelui wil ik graag het debuut van een ander Kempens kettinnetje aankondigen (waarvoor heb ik anders nog deze blog?).
De titel van haar allereerste boek luidt, in stereo, 'Armandus de Zoveelste'. De tekst is van niemand minder dan Dimitri Leue, en de illustraties van de be'ster' dan beste Vanessa Verstappen. Het boek is uitgegeven bij uitgeverij Lannoo.

Er bestaan verschillende redenen om dit 'unieke boek' absoluut te kopen. Vanessa is, ten eerste, ongelooflijk veelzijdig en getalenteerd. Om het even zoölogisch uit te drukken: zij heeft de eigenschappen van de hele dierentuin samen, en is daarnaast haar eigen zeldzame diersoort (wat dat ook moge zijn, zal later ongetwijfeld duidelijk worden ;)).
Ten tweede verdient niemand het meer dan zij (dat kan ik weten, want we hebben samen in de klas gezeten!!), en ten derde mag een 'Vanessa Verstappen' gewoonweg niet ontbreken in uw boekenkast! Maar er zijn nog zoveel meer redenen... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. .
Alvast één gouden raad: neem uw gouden ticket mee naar de eerstvolgende signeersessie. Wedden dat ze er, sympathiek als ze is, een tekeningetje bij maakt?

Neem zeker eens een kijkje op haar blog: http://vanessaverstappen.blogspot.com/ (of verhuis even naar mijn 'buitengewone blogs').

She's simply the best!!

Geen opmerkingen: